Verzorging

Het is belangrijk dat u de hair extensions regelmatig goed borstelt. U verliest tussen de 80-125 haren per dag. deze oude haren blijven dan achter de waxjes zitten, en kunnen niet weg. Daardoor kunnen er klitten ontstaan. Om dit te voorkomen adviseren wij u te alle tijden uw haar dagelijks meerdere malen met de speciale extensions borstel van punt tot hoofdhuid goed door te borstelen. En de oude haren te verwijderen. De speciale borstel zorg ervoor dat uw eigen haar klitvrij blijft. Voor krullen adviseren wij goed borstelt voor het slapen gaan en in de ochtend goed borstelt. Overdag is het beter om een krullen kam te gebruiken, ivm pluizen van het haar.Als er een extension aan elkaar zitten, kan u deze gewoon los trekken. Dit kan geen kwaad.
Ga nooit met nat haar naar bed, en rol ook geen handdoek om nat haar heen, dan kan het gaan klitten. Voor dat u het haar nat maakt , eerst goed door borstelen en na het wassen weer goed door borstelen en dan droog maken. met krullen goed opknijpen, met u handen. gebruik ook af en toe een lekker masker, creme spoeling, alleen in de punten. Het blijft tussen de 3 tot 5 maanden zitten.Het verven van het haar is altijd op eigen risico. verzorgd het goed dan heeft u veel plezier ervan. na 14-15 dagen
na dat u de extensions geplaats heeft is er een controle beurt. Maak hier gebruik van,dit is gratis, Bel even voor een afspraak.